Kuhu kaovad diivanilt plekid?

Erinevad puhastusvahendite reklaamid näitavad, kui lihtne on kodus ise diivanit puhastada. Pihustad reklaamitavat toodet diivanile ja plekk kaob nagu imeväel. Igal inimesel peaks tekkima küsimus: „Kuhu see plekk kaob?”.

Diivanile tekkinud plekk ei kao mitte kuhugi vaid seda hõõrudes muutub plekk lihtsalt laiemaks ja tuhmimaks. Hõõrutav plekk vaid ühtlustub puhta pinnaga ning diivani kuivades jäävad näha mustuse randid

Kuidas diivan plekkidest puhastada?

Võtmesõnaks on siin surveloputusmasin. Diivanile kantakse pesuvahend, mille ülessanne on plekk tekstiili küljest lahti saada. Kui plekk on tugevamalt riide külge jäänud, siis aidatakse sellele kaasa mehhaanilise hõõrumisega.

Peale seda tuleb teostada puhastamise tähtsaim etapp: loputamine. Selle töö jaoks ongi vaja surveloputusmasinat, mis surub vett kangasse nagu survepesur ja imeb selle uuesti välja nagu veeimur. Puhas vesi surutakse riidesse ja imetakse koos riide küljest eemaldunud mustusega tagasi. Seda on vaja teha niikaua kuni kogu mustus on masinasse imetud.

Erinevate tekstiilide puhastamisel on kõige olulisem mustus kätte saada, mitte see mööda riiet laiali ajada. Kodustes tingimustes on seda tööd keeruline teostada, kui teil just ei juhtu käepärast olema eelpool nimetatud loputusmasinat. Plekk ei saa lihtsalt niisama kuhugile haihtuda. Selle saab diivanist välja imeda koos pesuveega.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /data05/virt15591/domeenid/www.spsgrupp.ee/htdocs/blog/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044