Kuidas puhastada ja hooldada oma vaipa?

kuidas puhastada vaipaSiin on mõned näited, kuidas hooldada ja puhastada oma uut või kasutusolevat vaipa.

Kasuta tolmuimejat

Vaatamata sinu militaarsetele oskustele, kui tuleb hoida oma määrdunud jalad vaibast eemal, et vältida prügi, toidu ja mu igapäevase mustese sattumist vaibale, on seda siiski keeruline teha. Siin tuleb appi tolmuimeja. Osta endale see ja kasuta seda kindlasti. Sage tolmuimejaga vaiba puhastamine ja prügi eemaldamine värskendab sinu vaipu ning parandab sinu elu kvaliteeti.

Kasuta tühjenduskotte tolmuimeja puhul

Kui sa valid tolmuimeja, mis kasutab tühjenduskotte, veendu, et sa vahetad neid piisavalt sageli, et tagada masina maksimum tõhusus- ja vältida tolmu tagasitulekut vaipadele! Kuid uued tühjenduskottideta mudelid võivad säästa aega ja muuta sinu pingutused veel kergemaks vaiba puhastamisel!

Jälgi asjade kaalu vaibal

Raske mööbel, potililled ja muud kodukaunistuse vahendid võivad lõhkuda vaiba tekstuuri ja jätta vaibale surutised, mida sa ei pruugi näha enne remonti või kolimist. On hea mõte asju ringi tõsta iga natukese aja tagant, paigaldada mööblit ümber ja sinu vaip tänab sind.

Hoidu vaiba puhul päikesevalguse eest

Selleks, et vältida vaiba pleekimist päikesevalguse käes, kasuta ruloosid või kardinaid kõige intensiivsema päikesevalguse ajal või kasuta UV-klaasi või kile oma akendel.

Jälgi maha pillatud asju, mis võivad vaibale plekke jätta

“Kas süüa või juua vaibal? Selles on küsimus.” Ammu enne seda, kui Shakespeare oleks võinud selle peale tulla, on selge, et kõik, alates küpsisepurust kuni punase veinini, leiab tee kallile vaibale. Kui see kunagi peaks juhtuma (ja see juhtub), alusta pleki puhastamist koheselt, kasutades kuiva riidetükki ja püüdes eemaldada kuivast või niiskest plekist nii palju kui võimalik. Mida kauem sa ootad, seda rohkem imendub plekk vaiba kiududesse. Seejärel oleks vaja kasutada sooja vett, et loputada plekiline ala. Suru riidetükiga vaibal olevale plekile, kuni see imeb niiskuse endasse ning plekk on kadunud. Ära nühi ega kasuta kuuma vett. Vastasel juhul võid kahjustada vaiba kiude. Lõpuks loputa määrdunud ala sooja veega ning tupsuta kuiva riidetükiga ülejäänud niiskus sellesse. Kui vaip on kuiv, puhasta seda tolmuimejaga, et taastada selle tekstuur ja välimus..

Tutvu kindlasti tootejuhisega!

Nagu peen riietusese, on vaip samuti tekstiil. Erinevad kiud, stiilid ja viimistlus nõuavad spetsiifilist hooldust. Nagu sa ei viska siidpluusi oma pesumasinasse, ei taha sa teha sama viga ka oma vaiba puhul. Loe ja järgi soovitatud juhiseid. Pärast oled vaid endale tänulik, et seda tegid.

Kutsu professionaalid

Aeg ja liiklus võtavad oma lõivu. See on lihtsalt üks eluline tõsiasi. Vaiba tootjate garantiil on väga spetsiifilised juhised, mida professionaalse puhastuse puhul on vaja järgida, et garantii oleks kehtiv. Otsi nendest juhistest abi. Kui vajalik, kutsu korralik vaibapuhastuse teenuse pakkuja oma vaipade esialgse välimuse taastamiseks. Teadmised ja professionaalsed kogemused aitavad saavutada võidu kangekaelsete plekkide üle ja hoida su kodu ilusana.

 

Kommenteerimine on suletud.